Selasa, 10 November 2015

Prestasi Meningkatkan Wristband

Prestasi Meningkatkan Wristband

Adakah terdapat perkara yang sedemikian sebagai persembahan meningkatkan bahagian manset lengan kemeja ?. Rupa-rupanya ada. Power Balance Wristbands semua kemarahan sekarang apabila ia datang kepada cara undang-undang dan boleh diterima untuk meningkatkan prestasi atlet yang. Ia adalah yang paling dekat mereka boleh mendapatkan dengan kaedah bukan ubat untuk meningkatkan keupayaan mereka untuk melaksanakan dalam sukan yang mereka pilih. Andaian ini ialah: Baki Power mempunyai lapisan nipis tertanam cakera yang mesra dipanggil 'hologram'. Sekarang ini adalah di mana minda bertanya akan mula soalan: Menurut pengeluar gelang ini, penjelasan mengapa ia boleh meningkatkan prestasi anda adalah bahawa cakera memanfaatkan tenaga yang baik (yang merupakan konsep yang sama dengan 'chi atau ki') dan meningkatkan mereka untuk membuat rasa anda lebih fleksibel, seimbang (pendirian atau postur) dan kesihatan keseluruhan yang lebih baik.

Dan ia tidak bunyi seperti seorang lelaki yang mempunyai kecenderungan saintifik terhadap penjelasan perkara tidak akan menerima bila-bila masa tidak lama lagi. Tetapi ramai atlet berprofil tinggi melompat ke kereta muzik, penginjilan rakyat bagaimana ia meningkat permainan mereka secara keseluruhan. Dari atlet terkenal sukan seperti bola keranjang, bola sepak, pemandu kereta lumba, pemain golf dan pelakon sama, menyatakan bagaimana berkesan ini band yang berwarna-warni. Internet adalah dibanjiri dengan testimoni orang-orang yang menjadi seorang yang percaya kepada kuasa tidak bersalah mencari gelang tangan.

Sama ada ia berkesan atau tidak, ini hip dan sejuk tidak dapat dinafikan mencari gelang tangan pasti akan menjadi salah satu aksesori kegemaran atlet dan orang yang hanya mahu berasa lebih baik dengan prestasi fizikal mereka dan akan melakukan segala-galanya, tidak kira betapa kecil atau tidak wujud yang kesan mungkin.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar