Selasa, 10 November 2015

Merawat Palms berpeluh anda

Merawat Palms berpeluh anda

Apabila anda berfikir tentang di mana untuk mendapatkan rawatan untuk tapak tangan berpeluh, anda mungkin tertanya-tanya mengenai yang pakar untuk berunding. Keadaan ini tidak mengancam nyawa jadi ia tidak sering bercakap tentang dan nampaknya ada sedikit maklumat mengenai rawatan untuk penyakit ini. Di manakah anda bermula? Apabila anda melihat ke atas tapak tangan berpeluh talian, anda akan mencari palmar hiperhidrosis yang adalah istilah perubatan untuk itu. Usaha untuk mencari rawatan mungkin akan menjadi satu-satunya masa anda akan mencari istilah ini kerana ia tidak benar-benar dianggap sebagai segera atau cukup penting untuk dibincangkan.

Walau bagaimanapun, ia tidak memberi kesan kepada ramai orang dan kesannya terhadap kehidupan seharian kita yang halus lagi secara keseluruhannya, ia mengurangkan kepuasan keseluruhan kita dalam kehidupan sosial atau bekerja kami. Siapa yang mahu bersalaman dengan orang-orang penting dan mendedahkan kelemahan seseorang? Siapa yang mahu merasa tidak berdaya ketika merasmikan botol mayo adalah lebih sukar daripada yang sepatutnya? Siapa yang mahu kotor papan kekunci dengan berpeluh di atasnya? Peluh dan debu membuat kombinasi kasar pada papan kekunci anda. Keputusan tidak boleh hanya menolak. Mereka perlu dikikis!

Jadi sekarang anda sedar bagaimana perkara-perkara kecil sebenarnya memberi kesan kepada anda apabila anda melihat mereka secara keseluruhan, mendapatkan rawatan adalah patut dan tidak sama sekali suatu perkara yang sia-sia. Persoalannya, di manakah anda bermula? Seperti yang dinyatakan sebelum ini, yang pakar kita pergi ke? Tiada siapa yang benar-benar menonjol sebagai seorang doktor peluh jadi perkara yang terbaik untuk dilakukan pertama adalah mempertimbangkan pilihan rawatan anda. Anda akan mempertimbangkan pembedahan? Ia bukan rawatan yang paling disyorkan namun ada prosedur. Jika anda telah cuba segala-galanya dan apa-apa seolah-olah bekerja untuk anda, orang yang terakhir, anda harus berunding adalah seorang pakar bedah. Pembedahan juga tidak dijamin 100% berkesan kerana keputusan adalah berbeza daripada satu kes yang lain.

Jika anda OK dengan rawatan Botox, mendapatkan seorang doktor yang tahu bagaimana untuk mentadbir. Doktor yang juga perlu merawat ketiak berpeluh kerana masalah ini adalah lebih meluas dan orang-orang yang mempunyai masalah ini lebih berminat untuk mendapat rawatan. Doktor yang paling mungkin sangat mahir dalam memberi rawatan ini kepada pesakit hiperhidrosis. Dia bermula dengan ujian kanji sebelum pergi melalui dengan prosedur. Doktor juga mesti menggunakan Botox dibuat di Amerika Syarikat untuk menjamin keberkesanan dalam ubat. Malangnya, terdapat kurang daripada kelompok Botox berkesan di luar sana jadi pastikan untuk mencari meterai pada botol doktor akan menarik Botox dari.

Jika anda menganggap langkah-langkah ini terlalu drastik atau mahal untuk masalah kecil, rawatan semula jadi untuk tapak tangan berpeluh ditawarkan oleh orang-orang yang mendakwa telah menemui kaedah yang berkesan dalam selama-lamanya menyelesaikan masalah mereka. Pelanggan-pelanggan mereka, bukan pesakit, telah dapat berjaya menghilangkan tapak tangan berpeluh selama-lamanya. Jika anda berminat, mereka adalah bernilai check-out.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar