Selasa, 10 November 2015

Penyakit Gastrointestinal - Let The Oat Gelatin Bantuan Anda Rawat Mereka

Penyakit Gastrointestinal - Let The Oat Gelatin Bantuan Anda Rawat Mereka

Dari segi ubat semula jadi untuk rawatan penyakit gastrousus atau gangguan pencernaan, perkara pertama yang datang ke dalam minda adalah oatmeal. Merebus mukus diperbuat daripada bijirin oat dikatakan salah satu produk perubatan yang paling berharga. Merebus Ini adalah komponen asas diet yang sihat ketika berhadapan dengan penyakit gastrousus. Ia terbukti untuk memperbaharui keupayaan penyerapan organ-organ pencernaan dan epitelium kelenjar mukosa mereka.

Nourishing gelatin oat bijian amat baik bagi pesakit yang mengidap penyakit gastrousus. Gelatin mempunyai tindakan astringen. Di samping itu, ia adalah perubatan, pengukuhan dan produk tonik dapat menormalkan proses metabolik dan mencegah penuaan. Selain itu, ia memperbaharui organ dalaman anda. Merebus oat dan hidangan lain yang diperbuat daripada oat adalah ubat yang terbaik untuk memperbaharui sel-sel yg mengeluarkan dan flora mikro terusan usus.

Cari di bawah resipi mudah bagaimana untuk membuat oat gelatin untuk rawatan penyakit gastrousus.

Mengisi separuh atau dua pertiga daripada balang 3 liter dengan kepingan oat atau bijirin oat pasir. Anda juga boleh mencampurkan setengah kilogram kepingan oat dengan 10-15 sudu bijirin oat pasir dan mengisi separuh atau satu pertiga daripada balang 3 liter dengan campuran. Tanamkan oat dengan air masak sejuk, setengah gelas yogurt Yunani dan sekeping roti coklat untuk mengisi balang. Mari menapai campuran selama 2-3 hari.
Selepas itu, lulus campuran melalui suatu teka-teki ke dalam hidangan melkan. Mengisi balang dengan cecair dan serahkan kepada menapai. Basuh sedimen kiri dalam teka-teki itu dengan bahagian-bahagian kecil air sejuk beberapa kali dengan mengisi balang 2 liter dengan air. Lakukan prosedur sehingga masa ini air adalah jelas. Jumlah air yang digunakan untuk membasuh sedimen perlu tiga kali lebih daripada jumlah cecair selepas penapaian (jika terdapat 2 liter cecair selepas penapaian, cecair basuh hendaklah sekurang-kurangnya 6 liter). Tutup balang dan kebenaran untuk minuman selama 12-16 jam pada suhu bilik.
Selepas 12-16 jam anda akan perasan 2 lapisan dalam semua balang. Lapisan atas akan menjadi cecair, tetapi lapisan bawah - sedimen putih dan longgar. Anda perlu berhati-hati tuang cecair untuk mendapatkan enapan. Mengisi balang 1 liter dengan sedimen dan menutupinya. Anda akan menggunakannya untuk membuat oat gelatin. Pastikan balang dalam peti sejuk.
Tanamkan 2-7 sudu besar sedimen dengan 1,5-2 gelas cecair lapisan atas dan memanaskan campuran pada api yang kecil dengan kacau sepanjang masa. Rebus campuran selama 5 minit atau sehingga masa ini ia bertukar kepada konsistensi yang wajar. Selepas itu, tambah minyak (minyak biji matahari bertapis, minyak zaitun, minyak jagung, laut buckthorn minyak) untuk gelatin. Jika anda mahu, anda boleh menambah sedikit garam.
Ini adalah resipi asas mengenai bagaimana untuk membuat oat gelatin. Walau bagaimanapun, terdapat resipi lain, juga.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar