Selasa, 10 November 2015

Bolehkah Anda Sebenarnya Melegakan Tekanan Hanya dengan memakai sepasang subang magnet?

Bolehkah Anda Sebenarnya Melegakan Tekanan Hanya dengan memakai sepasang subang magnet?

Setiap orang pernah mengalami tekanan pada satu ketika dalam hidup mereka. Tekanan kadang-kadang boleh menjadi begitu besar bahawa seseorang itu tidak dapat bekerja. Dalam kes yang teruk seseorang mempunyai kesukaran hanya bangun dari tidur. Salah satu pilihan adalah untuk hanya menderita melalui tekanan. Penyelesaian yang lebih baik ialah mengambil ubat yang ditetapkan oleh doktor. Satu penyelesaian yang lebih baik adalah untuk mengambil kuasa-kuasa yang dipaparkan di dalam alam semula jadi dan menggunakan mereka untuk melegakan tekanan. Ini boleh dicapai dengan memakai sepasang anting-anting magnet.

Sekarang saya sedar bahawa anda mungkin mentertawakan cadangan itu. Tetapi sebelum anda hanya menolak cadangan ini biarlah saya menjelaskan mengapa ia adalah satu penyelesaian yang berdaya maju untuk tekanan. Magnet terapi atau magnotherapy adalah amalan perubatan alternatif yang menyediakan kuasa penyembuhan dengan menggunakan medan magnet. Terapi magnet adalah berdasarkan teori bahawa menundukkan bahagian terpilih badan anda untuk medan magnet statik akan mempunyai kesan positif memberi manfaat dan penyembuhan pada badan anda.

Amalan perubatan diterima

Menggunakan magnet sebagai sumber penyembuhan telah wujud selama berabad-abad. Hanya baru-baru ini ia mula mendapat penerimaan melalui bidang perubatan. Kajian telah menunjukkan bahawa badan akan bertindak balas secara positif kepada magnet yang digunakan pada mata yang ditetapkan pada badan anda. Kualiti kelegaan daripada tekanan bergantung kepada menggunakan magnet di tempat yang betul serta menggunakan magnet yang cukup kuat.

Kegunaan Perubatan Subang magnet

Stress adalah disebabkan oleh badan kita apabila ia bertindak balas kepada persekitaran kita. Tekanan boleh diwakili oleh sesak di sendi-sendi kita atau tekanan darah tinggi. Gejala-gejala ini adalah hasil daripada perubahan dan kurangnya keseimbangan dalam badan kita. Magnet diletakkan di dalam anting-anting anda boleh digunakan untuk menghasilkan keadaan yang seimbang ion positif dan negatif dalam badan kita. Tekanan dikurangkan apabila kuasa-kuasa ini adalah seimbang.

Adakah Mereka bergaya?

Sama seperti anting-anting menusuk, orang-orang yang magnet datang dalam pelbagai gaya, reka bentuk dan warna. Anda boleh mencari pasangan yang akan sepadan dengan pakaian anda dan akan sesuai untuk anda yang memakai. Subang magnet boleh didapati dalam bentuk yang berbeza. Sesetengah pereka telah bertambah baik rupa subang magnet mereka dengan menggunakan batu-batu permata, batu permata, mutiara, manik atau menyarungi mereka dalam emas atau perak.

Alternatif kepada telinga

Ramai wanita tidak dapat untuk telinga mereka menusuk dan mereka tidak mahu mengambil jalan keluar dengan penyelenggaraan harian diperlukan telinga menusuk. Jika ini adalah kes untuk anda, anting-anting magnet adalah alternatif yang berdaya maju untuk mempunyai telinga menusuk. Mereka bekerja dengan mempunyai hujung bertentangan dengan magnet menyambung apabila diletakkan di atas kedua-dua belah telinga anda.

Terapi magnet baru-baru ini telah diiktiraf oleh dunia perubatan sebagai penyelesaian perubatan alternatif yang berdaya maju untuk tekanan. Wanita boleh memakai anting-anting magnet untuk mengurangkan tekanan dalam hidup mereka. Selain manfaat perubatan mereka, anting-anting magnet boleh digunakan oleh orang-orang yang tidak boleh atau tidak mahu menusuk telinga mereka. Reka bentuk subang magnet boleh memperbaiki mana-mana pakaian. Jika anda ingin mengurangkan tekanan dalam hidup anda, membeli sepasang atau dua subang magnet.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar