Selasa, 10 November 2015

Fun Kaedah Crystal Pembersihan

Fun Kaedah Crystal Pembersihan

Mari kita bercakap tentang pembersihan kristal.

Terdapat beberapa cara yang anda boleh menjalankan pembersihan kristal ... dan saya pasti anda mungkin akan mencari cara-cara lain juga.

Salah satu cara yang paling menyeronokkan yang saya dengar adalah untuk mengambil kristal anda di luar, menggali bumi, menanam kristal anda di dalam bumi dan meliputi mereka kembali ke atas pada malam bulan purnama. Ini akan membuang tenaga dan membuat mereka bagus dan bersih untuk bergerak ke hadapan.

Jadi ... itulah salah satu cara. Tetapi saya akan meletakkan kaveat pada itu. Saya pernah mendengar beberapa cerita tentang orang-orang yang telah berkata bahawa apabila mereka telah melakukan ini, kristal mereka telah hilang sama sekali. Bumi sebenarnya telah memakan mereka.

Sekarang, sama ada ia benar atau tidak - Saya tidak tahu ... dan sama ada mereka tidak kembali ke tempat yang sama atau sama ada sesuatu transformasi yang berlaku kepada orang-orang kristal adalah misteri. Jadi, mungkin jika anda meletakkan kristal anda dalam bakul dan kemudian mengebumikan bahawa di Bumi contohnya, bakul dawai yang anda akan meletakkan tergantung tumbuh-tumbuhan di -. Jadi anda hanya perlu untuk mengangkat bakul apabila dilakukan ... yang sepatutnya masih berada di sana pada waktu pagi apabila anda pergi untuk mengumpul mereka.

Satu lagi kaedah pembersihan kristal adalah untuk rendam semalaman dalam air garam lurus dari laut.

Jika anda tidak tinggal berdekatan dengan laut, mendapatkan beberapa garam batu atau Celtic garam laut dan membuat penyelesaian, berkata 2 sudu teh dalam 3 cawan air - dan rendam kristal anda semalaman dalam larutan garam ini.

Juga, anda hanya boleh memegang mereka di bawah air selama 5 minit.

Sekarang ... cara kegemaran saya adalah dengan hanya meletakkan mereka dalam hujan. Jika hari hujan - meletakkan mereka keluar semalaman dan hujan akan memulakan pembersihan kristal yang sempurna.

Seperti yang anda lihat terdapat banyak cara yang anda boleh membersihkan kristal anda getaran yang telah membina dari masa ke masa yang anda tidak mahu ada apa-apa lagi. Dan ini adalah penting, jika anda menggunakan kristal anda untuk kerja-kerja tenaga ... sebagai contoh, apabila anda menggunakan getaran khas dalam kristal anda saya cadangkan itu kamu membersihkan mereka kerap.

Sekarang, apabila anda melakukan ini, anda perlu semula corak atau menyelaraskan semula mereka untuk kegunaan selanjutnya. Dan, pada masa-masa ... ia adalah satu perkara yang baik untuk membersihkan tenaga lama dan corak daripada kristal anda ... dan bergerak ke hadapan dengan segar, corak baru.

Apa yang saya dapati adalah bahawa kadang-kadang, dan ini bukan sepanjang masa, jika anda bekerja dengan kristal yang mempunyai getaran tertentu ia akan menyerap getaran lain dan memulakan penjelasan tenaga bagi pihak anda.

Walau bagaimanapun, kristal tidak secara automatik melepaskan getaran yang terkumpul ... anda perlu menjalankan pembersihan berterusan agar getaran ini disimpan kemudian dineutralkan. Adakah ini masuk akal?

Nah ... Saya berharap anda telah menikmati belajar sedikit tentang pembersihan kristal anda dan saya berharap dapat berkongsi beberapa tips lagi dengan anda tidak lama lagi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar